2009. június 3., szerda

gombapörkölt


Hozzávalók:
gom­ba,
vö­rös­hagy­ma,
zsi­r
pa­ra­di­csom,
é­des­ne­mes pap­ri­ka, fok­hagy­ma, íz­lés sze­rint só

Elkészítés:
A gom­bát meg­mos­suk, fel­da­ra­bol­juk. A vö­rös­hagy­mát fi­nom­ra vág­juk, for­ró zsi­ra­dék­ban meg­pi­rít­juk. Hoz­zá­ad­juk a fel­da­ra­bolt pa­ra­di­cso­mot, a szét­nyom­ko­dott fok­hagy­mát, a gom­bát. Meg­hint­jük pi­ros­pap­ri­ká­val, fa­ka­nál­lal jól át­ka­var­juk, kis vi­zet ön­tünk a­lá, és fedő a­latt pu­há­ra pá­rol­juk. Tá­la­lás el­őtt sóz­zuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vonalzó