Hozzávaló:
20 dkg Rama margarin 20 dkg liszt 10 dkg porcukor 1 csomag
vaníliás cukor 1/2 csomag sütőpor 1 csipet só
Felolvasztjuk a margarint, majd az összes többi hozzávalót
hozzákeverjük. A tésztát az adagolás előtt pár percre hűtőbe tesszük dermedni.
Elég lágy egynemű tésztát kapunk, melyet nyomózsákba töltünk és onnan adagoljuk
a sütőlemezre, vagy kanál segítségével rakunk halmokat.
A sütőlemezre sütőpapírt teszünk, és rányomjuk a tésztát
egymástól 5 centiméter távolságra, majd előmelegített forró sütőben 180-200
fokon aranybarnára sütjük. Pár perc elég neki.
Mikor megsült a tészta, még nedvesnek tűnik, de a levegőn pár
másodperc alatt megkeményedik és így le tudjuk venni a sütőlemezről.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése