Elkészítés:
A tésztát sós, olajos vízben kifőzöm, leszűröm.
A darát olajon, pici sóval, folyamatos kevergetés mellett megpirítom, de ne legyen túl sötét. /Nagy lábasban, mert a tésztát is belekeverem a végén./
A 4 dl vizet mikróban felforralom, és a kész darára öntöm (óvatosan mert felcsap a gőz), fedőt teszek rá, és állni hagyom, míg a dara megszívja magát.
Ezután összekeverem a tésztával, és baracklekvárral meglocsolva tálalom.
A darát olajon, pici sóval, folyamatos kevergetés mellett megpirítom, de ne legyen túl sötét. /Nagy lábasban, mert a tésztát is belekeverem a végén./
A 4 dl vizet mikróban felforralom, és a kész darára öntöm (óvatosan mert felcsap a gőz), fedőt teszek rá, és állni hagyom, míg a dara megszívja magát.
Ezután összekeverem a tésztával, és baracklekvárral meglocsolva tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése