2013. április 14., vasárnap

Mézes mustáros csirkemell


  • csirkemell
  • 1 dl olívaolaj
  • 3 ek méz
  • 2 ek mustár
  • só, bors ízlés szerint

  • A sütőt előmelegítjük.Az olívába beletesszük a mézet, a mustárt, sót, borsot, és jól összekeverjük.A csirkesmellett elvágjuk. Belemártjuk a mézes-mustáros pácba a csirkeszárnyakat, és belehelyezzük egy kisebb tepsibe egymás mellé.Lefedve kb. 20 percig sütjük, majd leszedjük a fóliát és sütjük, amíg piros. (Én mindkét oldalát pár percig légkeverésen szoktam átsütni, de sima alsó-felső sütéssel is elérhetjük a célt, csak kicsit tovább tart a pirítás.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vonalzó