2012. december 31., hétfő

Évi beszámoló 2012


Hát eljött egy újabb évi beszámoló.. Ez az év teljesen eseménydúsan zajlott, néha már túl sok is volt.

JANUÁR: Szüleimnél töltöttük a szilvesztert, ott ittál először gyerekpezsgőt. 3 hónapos a nagyfiú. Apuci belesettet szenved. 31 hónapos nagylány. Szemészetre kellett menni a nagyfiúval.

FEBRUÁR: Lent voltunk a szüleimnél és a nagypapának is baleset történt. 4 hónapos nagyfiú, 32 hónapos nagylány. Farsangoltunk. Fogászaton voltunk. Letettük a cumisüveget.

MÁRCIUS: 5 hónapos nagyfiú, 33 hónapos nagylány. elkezdtük a hozzátáplálást. Vakbébélgyanusan kórházba kerültél. Újabb fogászat.

ÁPRILIS: Voltunk csípő szűrésen. Kiváltottuk a Hippes csomgaot. Számla tulajdonosok lettetek. 6 hónapos nagyfiú és 34 hónapos nagylány. Volt a nyuszi nálatok. Szüleimnél is jártunk. Óvodai nyílt napon jártunk ami nagyon tetszett neked.

MÁJUS: 7 hónapos nagyfiú, 35 hónapos nagylány. Megint megyünk fogászatra. Apának sütöttünk tortát. Állatkertbe jártunk. Első koncert.

JÚNIUS: 8 hónapos nagyfiú, 3 éves nagylány.

JŰLIUS: 9 hónapos nagyfiú, 37 hónapos nagylány. Voltunk lent a nagyszüleidnél nyaralni.. Megtörtént az eljegyzés.

AUGUSZTUS: 10 hónapos nagyfiú, 38 hónapos nagylány. Első szülöi értekezlet.

SZEPTEMBER: 11 hónapos nagyfiú, 39 hónapos nagylány. Óvodába kerültél 3 nap után beteg lettél.. Összeházasodtunk.

OKTÓBER: 1 éves nagyfiú, 40 hónapos nagylány. Betegség miatt egész hónapba otthon voltál.. Hallásvizsgálatra járunk. Kiderült arcüreg gyulladásod van.

NOVEMBER: 13 hónapos nagyfiú, 41 hónapos nagylány. Már javuló félben van az arcüreg gyulladás.
 Voltunk hallásvizsgálaton.

DECEMBER: 14 hónapos nagyfiú, 42 hónapos nagylány. Hallásvizsgálaton is voltunk és mondták, hogy mondhatni meg gyógyultál az arcüreg gyulladásból. Volt a Mikulás hozott nektek sok ajándékot, Jézuska is volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vonalzó