2012. december 20., csütörtök

Aszalt szilvás csirkemell baconköntösben


Hozzávalók:
1 kg csirkemell
15 dkg sonka
15 dkg ementáli sajt
20 dkg aszalt szilva
40 dkg bacon

fekete bors
Elkészités:
A csirkemellet megmossuk, szeletekre vágjuk, és vékonyra kiklopfoljuk. Mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk.
Veszünk egy folpack darabot, és néhány szelet csirkemellet helyezük rá szorosan egymás mellé. Ráfektetjük a sonkaszeleteket, a vékonyan felszeletelt sajtot és az aszalt szilvát. Két végén kicsit felhajtjuk, és szorosan feltekerjük.
Egy nagyobb alufóliára baconszeleteket fektetünk, majd ráhelyezzük a tekercset, és az alufólia segítségével feltekerjük, széleit jó alaposan összezárjuk.
Előmelegített sütőben 30 percig sütjük, majd a fóliát levéve róla további 10 percig pirítjuk a tetejét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vonalzó