2012. május 7., hétfő

Mozzarellával töltött csirkemell

Csirkemell, mozarella, bacon (szeletelt, vékony csíkok), oregano, tárkony, kakukkfű, bazsalikom, olívaolaj, fokhagyma, A csirkemellet aránylag vékony szeletekre vágom, és egyenként egy kicsit megklopfolom, hogy tényleg jó vékony legyen, aztán bedörzsölöm a fűszerekkel. Kiterítek egy baconszeletet, mindegyikre ráteszek egy csirkemellet, a közepükbe pedig egy darab mozzarellát és felgöngyölöm Majd tepsibe teszem és fogpiszkálóra szúrt fokhagymával megtűzöm. Minden tekercs tetejét egy kiskanál oliva olajjal. Fólia alatt 30-40 percet sütöm, majd a fóliát levéve megpirítom. (Párszor meg kell forgatni. az első forgatás előtt már ki lehet húzni a fogpiszkálót, akkor már nem esik szét. A fokhagyma a hússal együtt sülhet tovább, meg lehet locsolni
a tepsiben lévő zsiradékkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vonalzó