2009. december 31., csütörtök

BÚÉK!


Hát először is Boldog Új ÉVet Kívánok!

Ilyent még nem csináltam az évet összefoglalóm. Mi is történt velünk 2009-es évben! Hát elég sok minden történt szóval elkezden.

Január: ebbe a hónapba kezdtem érezni ahogy megmozdulsz a pocimba. :) és türelmes baba várás.

Február: elég mozgalmas hónap. megtudtuk, hogy rossz az egyik veséd és, hogy kislány vagy (aminek persze örültünk), akkor itt volt gond a táppénzemmel, és megvolt az első cukor terhelésem is. Láttunk 4d ultra hangon is.

Március: ebbe a hónapba már láthatóak voltak a rugdalásod. Bekerültem a MÁV kórházba mert jósló fájások voltak. Picur apuék elkezdték leválasztani a szobád.

Április: megcsinálva a leválasztás így kész a szobád és az apasági nyilatkozat is rendbe.

Május: elkészült a kórházi csomagom, akkor megjött a baba kocsink is szóval kész vagyunk az érkezésedre.újabb jósló fájások.

Június: ebbe a hónapba jött először a védőnö ki, megint bekerültem a kórházba és megszülettél. Szülővé váltunk :) egyedül elmentem varatszedésre, és megvolt az első sétánk.

Július: Has fájás és 1 hónapos lettél :)

Augusztus: Megkaptad az első oltást, 62-es ruhát hordasz már. megnézték a vesédet, 2 hónapos.

Szeptember: első megbetegedésed vírusos torok gyulladás. 3 hónapos

Október: Ujabb oltásokon vagy túl, elkezdtük a hozzátáplálást.(még nem váltottunk ki étkezést.)itt már 68-as ruha. 4 hónapos

November: voltunk csip ultrahangon, és megtanultál átfordulni 5 hónapos

December: újabb oltást kaptál, megbetegedtél, és ebbe a hónapba ajándékok tönk elegét kaptad. Jött hozzád a télapó és a Jézuska is. Elég jól viselted a Szilveszteri hangulatot.68 - 74-es ruha. 6 hónapos!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vonalzó